Bridge Constructor

Bridge Constructor FREE 1.0

Bruggen bouwen als nieuwe verslaving

Met Bridge Contructor speel je voor architect. In de gratis variant van deze iPhone-game snuffel je aan de torenhoge verslavingsfactor van bruggen bouwen, bruggen bouwen en nog eens bruggen bouwen. De game doet Tropical Towersdenken aan populaire soortgenoten World of Goo en Tiki Towers. Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Architectje spelen
  • Eenvoudig en uitdagend

TEGEN

  • Bouwpunten selecteren is priegelwerk

Uitmuntend
8

Met Bridge Contructor speel je voor architect. In de gratis variant van deze iPhone-game snuffel je aan de torenhoge verslavingsfactor van bruggen bouwen, bruggen bouwen en nog eens bruggen bouwen. De game doet Tropical Towersdenken aan populaire soortgenoten World of Goo en Tiki Towers.

Camatuga is er slecht aan toe. De fictieve eilandengroep is flink opgeschud door een aardbeving en als gevolg liggen alle bruggen aan diggelen. In Bridge Constructor is het aan jou om de infrastructuur te herstellen door een reeks kloven, ravijnen en rivieren te overbruggen met stevige constructies.

Dat doe je met behulp van verschillende materialen. De gratis versie van Bridge Constructor laat je stoeien met hout, staal en beton; bouwstoffen die je op de juiste manier moet combineren om een robuuste brug in elkaar te timmeren. Planken, kabels en pilaren plaats je door je vinger tussen verschillende verbindingspunten te slepen. Let wel op: bouwmateriaal kost geld en je budget is per level beperkt.

Ben je tevreden met je bouwsel, dan test je hem door er verkeer overheen te laten denderen. Houdt de brug stand onder het gewicht van een paar auto's dan heb je het level gehaald, overleeft de constructie een colonne vrachtwagens dan scoor je extra punten. De uitdaging van Bridge Constructor is om elke brug 'vrachtwagen-proof' te maken en zo de volle 100 procent score te pakken.

Bruggen bouwen is bijzonder leuk met Bridge Constructor. De game is uitdagend, verslavend en spreekt speels je gezond verstand aan. In de gratis versie van Bridge Constructor speel je 6 van de in totaal 30 levels; een prima voorproefje voordat je de betaalde variant aanschaft.

Bridge Constructor

Download

Bridge Constructor FREE 1.0